Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Bedrijfsborrel Tilburg

Een bedrijfsborrel organiseren in de regio Tilburg

De Nieuwe Hoef is de perfecte locatie voor een bedrijfsborrel in omgeving Tilburg en Breda. Deze hoeve werd gebouwd in 1641 en is inmiddels een monument. De hoeve is ingedeeld in drie gedeeltes, namelijk de waag, de stal en d’n herd. Deze kunnen geheel in de aard van het feest en de grootte van het gezelschap worden ingericht.

Sfeervolle bedrijfsborrel in de omgeving van Tilburg en Breda

Onze feestlocatie is geschikt voor ieder type feest, variërend van een trouwfeest tot een familiefeest of bedrijfsborrel. Wij bieden ruimte voor 30 tot 150 personen. U kunt bij ons genieten van een drankje en een aantal lekkere hapjes. U vindt niet snel een uniekere locatie voor een bedrijfsborrel in de buurt van Tilburg en Breda. Daarnaast garanderen wij u een persoonlijke en betrokken service en een hoogwaardige catering. Zo kunt u ook genieten van een Bourgondisch buffet of lopend diner op uw feest of borrel. U beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Hoe moet uw bedrijfsborrel vorm krijgen?

Vindt uw borrel overdag plaats of begint u later op de dag met een bedrijfsborrel en aansluitend een groot feest? Kiest u voor een uitgebreid diner, borrelhapjes of bittergarnituur naarmate de avond vordert? Met de ruimschootse ervaring in het organiseren van bedrijfsborrels en bedrijfsuitjes, kan ons ervaren personeel nabij Breda en Tilburg u hier uitstekend in adviseren.

Vrijblijvende prijsopgave

Als u overweegt om een bedrijfsborrel bij ons te organiseren nabij Tilburg en Breda, kunt u daarvoor eerst een vrijblijvende prijsopgave opvragen. Als u liever eerst nog wat meer informatie wilt over onze feestlocatie, kunt u contact met ons opnemen via 013 534 56 75. Wij bespreken dan graag demogelijkheden voor een borrel met u.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl