Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Bedrijfsfeest organiseren Tilburg

Een bedrijfsfeest organiseren nabij Tilburg

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een unieke locatie in de regio Tilburg? Reserveer dan een van de feestzalen van De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek! Wij zijn gevestigd in een prachtige monumentale hoeve die in het jaar 1641 gebouwd is. De stijlvolle en authentieke inrichting komt u nergens anders tegen. Daarnaast is de hoeve gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Een mooiere locatie om een bedrijfsfeest te organiseren, zal u niet vinden!

Een bedrijfsfeest met Bourgondische catering organiseren op een sfeervolle locatie

Onze hoeve is niet voor niets een populaire feestlocatie. Niet alleen viert u uw bedrijfsfeest bij ons op een prachtige locatie, u en uw personeel genieten ook van heerlijke Bourgondische catering. Hoe deze catering precies wordt ingevuld, hangt volledig van uw wensen af. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide borrel met allerlei luxe hapjes of ga voor een compleet diner met na afloop een feest in een van onze feestzalen. De mogelijkheden zijn uitgebreid wanneer u bij ons een bedrijfsfeest komt organiseren.

Combineer uw bedrijfsfeest met verschillende andere activiteiten

Op onze prachtige locatie in de buurt van Tilburg kunt u meer organiseren dan alleen een bedrijfsfeest. Zo kunt u dit evenement ook combineren met teambuilding activiteiten, een borrel of een bedrijfspresentatie. Of wat dacht u van een heerlijke wandeling of fietstocht in de bosrijke omgeving? Laat ons uw wensen weten op het gebied van catering en activiteiten, dan ontzorgen we u van A tot Z. Neem contact met ons op door te bellen naar 013 534 56 75 en reserveer een zaal. Onze ervaren medewerkers vertellen u daarnaast graag alles over de mogelijkheden die u heeft en voorzien u waar nodig van deskundig advies.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl