Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Bedrijfspresentatie Tilburg

Een bedrijfspresentatie geven nabij Tilburg

Een unieke en onvergetelijke locatie voor het geven van uw bedrijfspresentatie: dat is wat De Nieuwe Hoef nabij Tilburg kenmerkend maakt. Na een halfuur vanuit Tilburg rijdt u het prachtige landgoed Gorp de Ley op. Hier bent u verzekerd van uitstekende catering en geeft u uw presentatie in een ruimte voor 20 tot 50 personen.

Een bedrijfspresentatie met bijpassende catering in de regio Tilburg

Of u nu een presentatie aan relaties gaat geven, een bedrijfsreceptie wilt regelen, een borrel wilt organiseren om het succes te beklinken of een andere reden heeft; in alle gevallen heten we u van harte welkom. Nadat uw bedrijfspresentatie plaats heeft gevonden, verzorgen wij de catering in de tiendhoeve nabij Tilburg. Van een bittergarnituur tot aan een diner; wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om in een van de prachtige zalen te vergaderen.

Ontdek het best bewaarde geheim van Brabant

Onze tiendhoeve wordt ook wel het best bewaarde geheim van Brabant genoemd en dat begrijpt u direct als u ons landgoed oprijdt. Verken voor, tijdens of na uw bedrijfspresentatie onze omgeving nabij Tilburg. Gaat uw voorkeur uit naar een van de wandeltochten of de La Trappe fietstocht? Geef het aan ons door en wij plannen het bij uw bedrijfspresentatie in.

Wanneer vindt uw bedrijfspresentatie plaats?

Aan hoeveel personen geeft u uw bedrijfspresentatie? Wanneer vindt deze plaats? En wilt u graag bijpassende catering? Laat het ons weten door te bellen naar 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl