Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Bedrijfsuitje Breda

Het regelen van een bedrijfsuitje of bedrijfsborrel via De Nieuwe Hoef, dichtbij Breda, gaat wel heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is aan te geven met hoeveel personen u langskomt en wanneer het uitje plaatsvindt. Wij stemmen met u de invulling van de dag af en verzorgen catering van hoogstaande kwaliteit.

Hoe moet uw bedrijfsuitje nabij Breda vorm krijgen

Vindt uw bedrijfsuitje overdag plaats, of begint u later op de dag met een bedrijfsborrel en aansluitend een groot feest? Kiest u voor een uitgebreid diner, borrelhapjes of bittergarnituur naarmate de avond vordert? Met de ruimschootse ervaring in het organiseren van bedrijfsborrels en bedrijfsuitjes, kan ons ervaren personeel nabij Breda u hier uitstekend in adviseren.

Een bedrijfsborrel op een van de meest unieke locaties in Brabant

Onze originele en monumentale tiendhoeve is gebouwd in 1641 en gelegen op het landgoed Gorp de Ley te Hilvarenbeek. Hierdoor is de locatie voor uw bedrijfsborrel uitstekend te bereiken vanuit Breda, Tilburg en Den Bosch. Neem plaats op ons fraaie terras of huur de zaal en zet het feest binnen voort. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Brabantse gezelligheid in een monumentaal pand

Brabantse feesten van hoge kwaliteit: dat is wat u van ons kunt verwachten. Reserveer tijdig uw bedrijfsuitje of bedrijfsborrel dichtbij Breda door te bellen naar 013 534 56 75. Via dit nummer spreekt ons personeel graag de volledige dag- of avondinvulling met u door, zodat u verzekerd bent van een uitje dat volledig, al dan niet boven uw verwachtingen voldoet.

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl