Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Bedrijfsuitje Tilburg

Of u nu een bedrijfsuitje voor 15 of 150 man organiseert, De Nieuwe Hoef dichtbij Tilburg biedt voor iedere groep voldoende plek. Wij stellen graag met u het volledige dagprogramma op. Van de activiteit tot het eten en van de aankleding van de zaal tot aan het feest: onze ervaren medewerkers ondersteunen u van A tot Z. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Kies uit verschillende opties tijdens het organiseren van een bedrijfsuitje nabij Tilburg

Als u uw wensen voor uw bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg met ons bespreekt, merkt u al snel dat er talloze mogelijkheden zijn. Kies voor activiteiten rondom het landgoed, waar onze monumentale tiendhoeve gevestigd is. Ontdek Hilvarenbeek en de nabijgelegen dorpen. En combineer een van de activiteiten met een diner of een gezellig borrel.

Combineer de activiteit met bijpassende catering

Natuurlijk mag er op het gebied van eten en drinken ook niets ontbreken. Daarom verzorgen wij voor uw bedrijfsuitje in de buurt van Tilburg graag de catering. Gaat uw voorkeur uit naar een borrel met bijpassende hapjes? Of pakt u het liever wat uitgebreider aan in de vorm van een diner? Laat het ons weten door te bellen naar 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl