Unieke locatie
Hoogwaardige catering
Persoonlijk en betrokken
PMC
DDineren bij Gasterij De Nieuwe Hoef
DOWNLOAD MENU KAART HIER
Wilt u een intiem etentje organiseren in onze prachtige oude hoeve? Of uw bruiloftsdiner ook hier plaats laten vinden? Dit kan vanaf 20-50 personen. U kunt een keuze maken uit onze menukaart voor een drie, vier of vijf gangen diner. Graag stellen wij met u persoonlijk het menu samen, inclusief een bijpassend wijnarangement.
Voorgerechten
Tonijn
Tartaar van Tonijnfilet met zoet zure groenten, limoen,
avocado geserveerd met een crème van boerenyoghurt en dille
Carpaccio
Dun gesneden kogelbiefstuk met zongedroogde tomaatjes, rucola, gebrande pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en dressing van olijf
en basilicum
Buffel mozzarella
Mozzarella met gepofte tomaten, gele paprikasalade,
crème van avocado met basilicum, olijven en veldsla
Gerookte zalm
Salade van jonge bladsla, venkel, gerookte zalm,
zoetzure komkommer en een mosterd-dille dressing
Soepen
Kreeftensoep
Licht gebonden kreeftensoep met roomkraag
Tomatensoep
Licht gebonden soep van Pomodori tomaten en basilicum
Groentensoep
Boeren groentesoep met balletjes en
tuinkruiden
Zoete aardappelsoep
Zoete aardappelen en schuim van kokos en zomertruffel
Tussengerechten
Risotto
Romige risotto met kokosmelk, shiitake, bloemkool en hazelnoot
Gegrilde coquille
Coquilles gegrild op pasta met bloemkool, doperwten en
hollandaisesaus (meerprijs € 4,00 p.p)
Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaars met groente spaghetti ,
ijstpasta en een zoetzure saus
Reuze gamba’s
Gamba’s in knoflookolie gebakken met citroen risotto,
spinazie en kreeftensaus
Ossenstaart
Zacht gegaarde ossenstaart met kabeljauw,
pasti naak, wortel met witte wijn saus
Hoofdgerechten
Zalmfilet
Noorse zalmfilet op het vel gebakken op romige
aardappelmousseline, kreeftensaus met passend groentegarnituur
Kabeljauw
Kabeljauwfilet op de huid gebakken op aardappelpuree met
spinazie, Hollandaise saus met passend groentegarnituur
Kalfsentrecote
Gegrilde kalfsentrecote met een ratatouille van courgettes,
paprika en rode ui met aardappeltjes en rozemarijn
Varkenshaas
Medaillons van varkenshaas met aardappeltaart, seizoen groenten en
een bospaddenstoelen saus
Tournedos
Tranches botermalse ossenhaas met groene groenten in rauwe ham,
aardappelgratin en krachtige rode wijnsaus (meer prijs € 4,50 p.p.)
Portobello
Portobello gevuld met aubergine, sjalot, geitenkaas en zontomaten
geserveerd op truffel risotto met passende groenten
Funghi i sedona rapa
Lasagne van verse pasta, paddestoelen,geitenkaas en
geroosterde knolselderij, met gepofte tomaat en gegrilde asperges
Dessert
Kwark
Kwarkmousse met vanille, gemarineerd rood fruit en vanille-ijs
Lava cakeje
Chocolade lava cakeje met slagroom, vanille-ijs, chocolade decoratie
Champagne
Feestelijk dessert van champagne mousse, vanille, frambozen en merengue
Chocolade
Mousse van pure chocolade geserveerd met kersen,
vanilleparfait en krokant van amandel
Kaasplateau
Diverse Nederlandse en buitenlandse kazen
met rogge brood, appelsiroop en druivensalade
Openingstijden
Voor passanten (behoudens uitzonderingen):
- Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
- Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
- Zondag: geopend 10.00 tot 18.00
Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!
Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.
Uitzonderingen zijn mogelijk.
Neem contact op
"*" geeft vereiste velden aan
De Nieuwe Hoef
Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek