Gasterij De Nieuwe Hoef

Bourgondisch genieten in de mooie natuur

Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Dineren bij Gasterij De Nieuwe Hoef

DOWNLOAD MENU KAART HIER

Wilt u een intiem etentje organiseren in onze prachtige oude hoeve? Of uw bruiloftsdiner ook hier plaats laten vinden? Dit kan vanaf 20-50 personen. U kunt een keuze maken uit onze menukaart voor een drie, vier of vijf gangen diner. Graag stellen wij met u persoonlijk het menu samen, inclusief een bijpassend wijnarangement. 

Voorgerechten


Tonijn
tartaar van Tonijnfilet met zoet zure groenten, limoen,
avocado geserveerd met een crème van boerenyoghurt en dille

Carpaccio
dun gesneden kogelbiefstuk met zongedroogde tomaatjes, rucola, gebrande pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en dressing van olijf
en basilicum

Buffel mozzarella
mozzarella met gepofte tomaten, gele paprikasalade,
crème van avocado met basilicum, olijven en veldsla

Gerookte zalm
salade van jonge bladsla, venkel, gerookte zalm,
zoetzure komkommer en een mosterd-dille dressing

Soepen


Kreeftensoep
licht gebonden kreeft ensoep met roomkraag

Tomatensoep
licht gebonden soep van Pomodori tomaten en basilicum

Groentensoep
boeren groentesoep met balletjes en
tuinkruiden

Zoete aardappelsoep
zoete aardappelen en schuim van kokos en zomertruffel

Tussengerechten


Risotto
romige risotto met kokosmelk, shiitake, bloemkool en hazelnoot

Gegrilde coquille
coquilles gegrild op pasta met bloemkool, doperwten en
hollandaisesaus (meerprijs € 4,00 p.p)

Zeebaars
op de huid gebakken zeebaars met groente spaghetti ,
ijstpasta en een zoetzure saus

Reuze gamba’s
gamba’s in knoflookolie gebakken met citroen risotto,
spinazie en kreeftensaus

Ossenstaart
zacht gegaarde ossenstaart met kabeljauw,
pasti naak, wortel met witte wijn saus

Hoofdgerechten


Zalmfilet
Noorse zalmfilet op het vel gebakken op romige
aardappelmousseline, kreeftensaus met passend groentegarnituur

Kabeljauw
kabeljauwfilet op de huid gebakken op aardappelpuree met
spinazie, Hollandaise saus met passend groentegarnituur

Kalfsentrecote
gegrilde kalfsentrecote met een ratatouille van courgettes,
paprika en rode ui met aardappeltjes en rozemarijn

Varkenshaas
medaillons van varkenshaas met aardappeltaart, seizoen groenten en
een bospaddenstoelen saus

Tournedos
tranches botermalse ossenhaas met groene groenten in rauwe ham,
aardappelgratin en krachtige rode wijnsaus (meer prijs € 4,50 p.p.)

Portobello
portobello gevuld met aubergine, sjalot, geitenkaas en zontomaten
geserveerd op truffel risotto met passende groenten

Funghi i sedona rapa
lasagne van verse pasta, paddestoelen,geitenkaas en
geroosterde knolselderij, met gepofte tomaat en gegrilde asperges

Dessert


Kwark
kwarkmousse met vanille, gemarineerd rood fruit en vanille-ijs

Lava cakeje
chocolade lava cakeje met slagroom, vanille-ijs, chocolade decoratie

Champagne
feestelijk dessert van champagne mousse, vanille, frambozen en merengue

Chocolade
mousse van pure chocolade geserveerd met kersen,
vanilleparfait en krokant van amandel

Kaasplateau
diverse Nederlandse en buitenlandse kazen
met rogge brood, appelsiroop en druivensalade

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl