Gasterij De Nieuwe Hoef

Home » Faciliteiten

Faciliteiten

De Nieuwe Hoef biedt u dé perfecte feestlocatie en vergaderlocatie. Waarschijnlijk is deze locatie het best bewaarde geheim van Brabant!

De Nieuwe Hoef is een originele en monumentale tiendhoeve die gebouwd is in 1641. U zult zien dat alle authentieke details nog altijd aanwezig zijn.

Privé gelegen in het landgoed “Gorp de Ley”  te Hilvarenbeek, vlakbij Poppel en de grens naar België , nabij Tilburg, Breda en Den Bosch vindt u de Nieuwe Hoef. Uw gasten zullen versteld staan van deze mooie en unieke locatie. Wij openen graag onze deuren voor u en uw gasten.

De hoeve is ingedeeld in drie gedeeltes, de waag, de stal en d’n herd, die helemaal in de aard van het feest en de grootte van uw gezelschap ingericht kunnen worden. Zo wordt de Nieuwe Hoef voor u de perfecte feestlocatie.

Kortom: deze hoeve biedt tal van mogelijkheden voor een geweldig feest, die we graag samen met u bekijken.

galerij1
Of u nu een bruiloftverjaardag of bedrijfsfeest wilt vieren, de Nieuwe Hoef is voor u de mooiste feestlocatie, privé gelegen in het landgoed “Gorp aan de ley”  te Hilvarenbeek, vlakbij Poppel en de grens naar België en in de buurt van Tilburg, Den Bosch en Breda. Voor ieder type feest kunnen wij de organisatie op ons nemen.  Zo verzorgen wij de inrichting en de catering.

Behalve een prachtige feestlocatie hebben we ook de mogelijkheid  om uw zakelijke vergadering in deze unieke omgeving houden vanaf 20 tot 50 personen.

Wij luisteren graag naar uw wensen, die wij samen met ons enthousiaste team van medewerkers u vertalen in een culinair verzorgde dag.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl