Gasterij De Nieuwe Hoef

Home » Faciliteiten » Bedrijfsborrel en bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje organiseren in de regio Tilburg

Of u nu een bedrijfsuitje voor 15 of 150 man wilt organiseren, De Nieuwe Hoef in de omgeving van Tilburg en Breda biedt voor iedere groep voldoende plek. Wij stellen graag met u het volledige dagprogramma samen. Van de activiteit tot het eten en van de aankleding van de zaal tot aan het feest: onze ervaren medewerkers ondersteunen u van A tot Z. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u bieden voor het regelen van een bedrijfsuitje op een schitterende locatie in Hilvarenbeek.

Familiefeest de nieuwe hoef Hilvarenbeek

Een bedrijfsuitje organiseren op een schitterende locatie nabij Tilburg en Breda

Wij zijn gevestigd in een monumentale tiendhoeve uit 1641, een prachtig pand met historisch karakter. Dat maakt deze locatie ideaal voor uw bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg en Breda, ongeacht de grootte van de groep. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht voor bedrijfsuitjes, -borrels en meer. Bespreek uw wensen met ons en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor activiteiten rondom het landgoed van ons monumentale pand. Hier kunt u onder andere heerlijk wandelen en fietsen, ideaal wanneer u een actief bedrijfsuitje wilt organiseren in de omgeving van Tilburg. Wanneer u liever gaat voor een cultureel bedrijfsuitje is dat natuurlijk ook te regelen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om Hilvarenbeek en de nabijgelegen dorpen te ontdekken. Dit combineert u dan met een van de activiteiten die wij organiseren, een diner of een gezellige borrel.

Een bedrijfsuitje of andere bedrijfsevenementen regelen

Naast een bedrijfsuitje kunt u op onze prachtige locatie in de regio Tilburg nog veel meer evenementen organiseren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het regelen van uw personeelsfeest eventueel in combinatie met een voorafgaand bedrijfsuitje. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een gezellige kerstborrel bij ons te organiseren. Ook teambuilding activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u exact het bedrijfsuitje regelen dat u voor ogen heeft op een sfeervolle locatie in Hilvarenbeek, in de omgeving van Tilburg en Breda.

Combineer de activiteit met bijpassende catering

Natuurlijk mag er op het gebied van eten en drinken ook niets ontbreken tijdens uw bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg en Breda. Daarom verzorgen wij graag de catering voor u. Gaat uw voorkeur uit naar een borrel met bijpassende hapjes? Of pakt u het liever wat uitgebreider aan in de vorm van een diner? Laat het ons weten door te bellen naar 0611438792 en wij regelen dat uw bedrijfsuitje volledig volgens uw wensen verloopt.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl