Gasterij De Nieuwe Hoef

Home » Faciliteiten » Bedrijfsuitje grote groep

Bedrijfsuitje voor een grote groep nabij Tilburg

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren voor een grote groep? Dit regelt u eenvoudig via de Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, nabij Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes, -borrels en andere bedrijfsevenementen voor grote groepen. De invulling van de dag en de catering passen wij volledig aan uw wensen aan.

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje voor een grote groep

Er is bij ons veel mogelijk om een onvergetelijk bedrijfsuitje voor een grote groep te organiseren. In de Nieuwe Hoef en de bossen eromheen is genoeg te beleven. Zo kunt u verschillende vormen van teambuilding, quizzen en tafelspelen boeken. In de omgeving van de Nieuwe Hoef vindt u ook diverse prachtige fiets- en wandelroutes, dus u kunt ook een heerlijke ochtend of middag in de natuur doorbrengen. Voor iedere groep zijn er wel geschikte activiteiten om te ondernemen. We denken graag met u mee bij het samenstellen van het programma. Samen zorgen we ervoor dat het bedrijfsuitje dat u voor een grote groep organiseert een succes wordt.

Uitgebreide keuze qua activiteiten en catering

U heeft bij ons niet alleen een uitgebreide keuze wat betreft activiteiten om tijdens uw bedrijfsuitje in de buurt van Tilburg met een grote groep te doen. Ook wat de catering betreft is er veel mogelijk. Zo kunt u kiezen uit de heerlijke gerechten op onze menukaart, een Brabantse koffietafel, een brunchbuffet of zelfs een high tea. Organiseer uw bedrijfsuitje dus bij ons, dan kunt u gemakkelijk een leuk dagprogramma samenstellen. Maak een reservering of vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0611438792

 

Bekijk onze folder

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl