Gasterij De Nieuwe Hoef

Home » Faciliteiten » Bruiloft of trouwfeest

Bruiloft of trouwfeest

Uw bruiloft is een van de belangrijkste dagen in uw leven. Ook voor ons. Ook uw trouwfeest is daarna weer een unieke belevenis, jaren na dato.

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw bruiloft of trouwfeest te vieren? Wij bieden u een prachtige plek, midden in het bos van Hilvarenbeek.

Wanneer u uw bruiloft of trouwfeest viert op het landgoed van de Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Breda, is dat exclusief voor u en uw gezelschap. Dat betekent dat er op die dag geen andere dan de door u genodigde gasten zullen zijn. De ontvangst, receptie, diner en feestavond worden naar uw wens samengesteld. Een prachtig verzorgd diner of dynamisch dansfeest met lopend buffet? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van huwelijksfeesten en bruiloften zijn wij uw partner bij uitstek. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden met betrekking tot het thema, de catering en de sfeer. Zo bent u verzekerd van het feit dat alles conform uw verlangens gebeurt. Onze professionaliteit en expertise zorgen voor de rest en een succesvolle afloop.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl