Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Feestlocatie Goirle

Bent u op zoek naar een bijzondere en sfeervolle feestlocatie in de omgeving van Goirle? Dan is De Nieuwe Hoef precies wat u zoekt. U kunt hier onder andere uw trouwfeest, verjaardagsfeest of familiefeest vieren. De feestlocatie ligt in een prachtig natuurgebied te midden van het landgoed Gorp aan de Ley te Hilvarenbeek.  Bovendien is het een monumentale tiendhoeve die al werd gebouwd in 1641.

Perfecte feestlocatie nabij Goirle

Een familiefeest wordt ongetwijfeld een succes wanneer u dit laat plaatsvinden bij De Nieuwe Hoef. U kunt ook uw trouwfeest bij ons vieren. Wij hebben al vele trouwfeesten georganiseerd en begeleid. Wij bespreken met u het thema, de catering en de sfeer. Wij verzorgen ook een heerlijk Bourgondisch buffet of lopend diner voor u en uw gasten. Wij verzorgen ieder feest met veel professionaliteit en expertise.  De Nieuwe Hoef is de ideale feestlocatie in omgeving Goirle.

Vergaderruimte

Wij staan bekend als een gezellige feestlocatie nabij Goirle. Toch is dit niet het enige. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Hiervoor hebben wij een speciale vergaderruimte. Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden van De Nieuwe Hoef, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl