Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Feestlocatie Hilvarenbeek

De perfecte feestlocatie in Hilvarenbeek

Bent u op zoek naar een bijzondere en sfeervolle feestlocatie voor 50 personen of meer in Hilvarenbeek, in de omgeving van Goirle? Dan is De Nieuwe Hoef precies wat u zoekt! U kunt hier onder andere uw trouwfeest, verjaardagsfeest of familiefeest vieren. De feestlocatie ligt in een prachtig natuurgebied te midden van het landgoed Gorp aan de Ley te Hilvarenbeek. Bovendien is het een monumentale tiendhoeve die al werd gebouwd in 1641.

Een feestlocatie voor al uw feesten en partijen in Hilvarenbeek

Zoekt u een feestlocatie in Hilvarenbeek, nabij Goirle voor een familiefeest met 50 personen of meer? Of wilt u uw trouwfeest organiseren op een unieke locatie? Dan wordt u professioneel begeleid en volledig ontzorgt bij het regelen van uw feest. Wij bespreken met u het thema, de catering en de sfeer. Daarnaast verzorgen we ook een heerlijk Bourgondisch buffet of lopend diner voor u en uw gasten. Dit alles en meer maakt De Nieuwe Hoef de ideale feestlocatie voor feesten met 50 personen of meer in Hilvarenbeek en de omgeving van Goirle.

Ook voor zakelijke evenementen staan wij voor u klaar

Onze feestlocatie in Hilvarenbeek is voor meer evenementen geschikt dan particuliere feesten. Zo kunt u er ook zakelijk vergaderen, een bedrijfsfeest organiseren of een bedrijfspresentatie geven. Zowel wat betreft de catering als op het gebied van activiteiten zijn de mogelijkheden uitgebreid. Het loont dan ook zeker om bij een van onze ervaren medewerkers te informeren naar de opties voor uw evenement.

Informeer naar de mogelijkheden

Wij staan bekend als een gezellige feestlocatie voor 50 of meer personen in Hilvarenbeek, nabij Goirle. Wanneer u uw feest bij ons organiseert, wordt het zeker een geslaagd en onvergetelijk evenement. Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden van De Nieuwe Hoef, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl