Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Feestzaal Breda

Een gezellige feestzaal in de buurt van Breda

Bent u op zoek naar een feestzaal in de omgeving van Breda, Poppel of Turnhout? Dan is De Nieuwe Hoef wat u zoekt. Deze monumentale tiendhoeve is gelegen in het landgoed Gorp aan de Ley te Hilvarenbeek, nabij de grens met België. Dit is een unieke locatie om een feest te organiseren. Bovendien garanderen wij u een persoonlijke en betrokken service en een hoogwaardige catering.

Een feestzaal voor grote én kleine gezelschappen, niet ver van Breda, Turnhout en Poppel

Niet voor niets is onze tiendhoeve zeer geliefd voor het organiseren van feesten. De feestzaal, niet ver van Breda, is namelijk voor vrijwel ieder feest uitermate geschikt. Zo hebben wij verschillende soorten feesten mogen organiseren, waaronder:

Daarnaast leent de natuur rondom het landgoed zich goed om heerlijk te gaan wandelen of fietsen. Dat maakt onze locatie ideaal om een geslaagd feest te vieren. Wij zorgen dat de feestzaal nabij Poppel, Turnhout en Breda sfeervol wordt ingericht en dat er lekker eten wordt geserveerd, bijvoorbeeld in de vorm van een buffet of een diner.

Wij verzorgen uw feest van A tot Z

Wellicht wilt u dat onze feestzaal in een speciaal thema aangekleed wordt. Of heeft u speciale wensen of een sterke voorkeur voor bepaalde gerechten of hapjes die geserveerd worden. In beide gevallen luisteren we graag naar uw wensen waardoor onze zaal volledig aan uw verwachtingen voldoet of er zelfs bovenuit stijgt! We hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van verschillende soorten feesten in onze feestzaal nabij Poppel, Turnhout en Breda en hebben daarmee alles in huis om het een geslaagd en onvergetelijk feest te maken.

Bespreek uw wensen telefonisch

Met hoeveel personen viert u feest in onze feestzaal nabij Breda, Poppel en Turnhout? En wat zijn uw wensen op het gebied van catering en aankleding? Ons ervaren personeel licht graag alle mogelijkheden voor u toe als u belt naar 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl