Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » High Tea Hilvarenbeek

High tea Hilvarenbeek

Een high tea wordt steeds populairder, zo ook in Hilvarenbeek. Bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek kunt u terecht voor een heerlijke en uitgebreide high tea. Wij staan vooral bekend als originele feestlocatie. Onze monumentale tiendhoeve ligt in een prachtig natuurgebied, het landgoed Gorp aan de Ley. Een mooiere omgeving voor een feest of high tea zult u niet snel vinden.

Een gezellige high tea in de omgeving van Hilvarenbeek

Wij staan naast onze unieke locatie ook bekend om onze hoogwaardige catering. Als u bij ons in Hilvarenbeek komt genieten van een high tea, dan krijgt u de heerlijkste hapjes voorgeschoteld. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van diverse lekkernijen. Deze worden uiteraard geserveerd met lekkere thee. Als u interesse heeft in een high tea bij ons, kunt u contact met ons opnemen om te reserveren.

In het weekend geopend voor wandelaars en fietsers

Als u in het weekend van plan bent te gaan wandelen of fietsen in de omgeving van Hilvarenbeek, kunt u altijd langskomen voor een high tea. Buitenlucht maakt immers hongerig en hoe kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht beter afsluiten dan met een high tea? U bent ook van harte welkom voor koffie met gebak, een lunch of een borrel. Ook is het mogelijk om een feest te organiseren in een van onze prachtige feestzalen. Vanaf 11.00 uur zijn wij geopend. Informeer altijd vooraf naar de beschikbaarheid. U kunt dit telefonisch doen via 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl