Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Kerstborrel Tilburg

Een kerstborrel in de buurt van Tilburg

Een gezellige kerstborrel in de omgeving van Tilburg organiseert u bij De Nieuwe Hoef. Wij zijn gevestigd in een monumentale tiendhoeve die is gebouwd in 1641. Deze tiendhoeve ligt in het landgoed Gorp aan de Ley te Hilvarenbeek. De sfeervolle en authentieke inrichting maakt dit dé ultieme feestlocatie. Er zijn in totaal drie gedeeltes waar een feest kan worden georganiseerd: de waag, de stal en d’n herd. Daarnaast hebben wij ook nog een vergaderruimte die plek biedt aan 25 personen.

Vier kerst met een gezellige kerstborrel nabij Tilburg

Kerst wordt bij De Nieuwe Hoef groots gevierd. Ten eerste nodigen wij u en uw collega’s en/of vrienden uit voor een gezellige kerstborrel op onze feestlocatie nabij Tilburg. Wij serveren voor u lekkere drankjes en hapjes en zorgen voor de juiste sfeer. Ook op tweede kerstdag bent u van harte welkom bij ons. Overdag verzorgen wij dan een kerstbrunch. In de avond kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid Bourgondisch kerstbuffet. Het is belangrijk om hiervoor tijdig te reserveren. Bovendien kunt u de kerstvakantie eventueel nog afsluiten met een nieuwjaarsborrel op onze feestlocatie.

Een prachtige locatie voor al uw zakelijke evenementen

Naast een kerstborrel kunt u bij De Nieuwe Hoef ook diverse andere evenementen organiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsborrel of een high tea. Wilt u meer informatie of wilt u gelijk reserveren voor een kerstborrel of ander evenement op onze feestlocatie in de buurt van Tilburg? Bel dan naar 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl