Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Personeelsfeest Breda

Personeelsfeest Breda

Het organiseren van een personeelsfeest in de regio van Breda hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog: bij De Nieuwe Hoef wordt u van A tot Z ontzorgd. U viert feest op een unieke locatie die dateert uit 1641, de catering is bij ons in goede handen en indien gewenst kleden we het feest aan in een bepaald thema. En met plek voor 150 personen is onze locatie voor grote en kleine groepen uitermate geschikt. Viert u binnenkort uw personeelsfeest in Hilvarenbeek, niet ver van Breda?

Hoe moet uw personeelsfeest nabij Breda vorm krijgen?

Voor hoeveel medewerkers organiseert u het personeelsfeest? Wordt iedereen ontvangen met en welkomstdrankje? En gaat uw voorkeur uit naar een uitgebreid diner of gaan wij de hele avond rond met borrelhapjes? Onze ervaren medewerkers lichten graag alle mogelijkheden voor u toe. En heeft u speciale wensen? Laat het vooral weten, zodat uw feest volledig, al dan niet boven uw verwachtingen voldoet.

Reserveer een zaal in een prachtige, groene omgeving

Uw personeelsfeest, dichtbij Breda, is bij ons in goede handen. U viert feest in een prachtige en groene omgeving waarbij aan alles is gedacht. Ben verzekerd van een zaal en reserveer deze door te bellen naar 013 534 56 75. Via dit nummer spreken we graag de volledige invulling van het personeelsfeest met u door.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl