Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Personeelsfeest organiseren Tilburg

Een personeelsfeest organiseren in regio Tilburg

De Nieuwe Hoef is een sfeervolle en monumentale tiendhoeve waar u uitstekend uw personeelsfeest in de buurt van Breda en Tilburg kunt organiseren. Hierbij wordt u volledig ontzorgt, want wij regelen alles van A tot Z. Indien gewenst kleden we het feest aan in een bepaald thema, maar ook zonder thema bent u verzekerd van een sfeervolle locatie. Het best bewaarde geheim van Brabant is gelegen op landgoed Gorp de Ley in Hilvarenbeek en heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest!

Een geslaagd personeelsfeest organiseren in de buurt van Tilburg en Breda

Wilt u dit jaar eens écht uitpakken bij het organiseren van uw personeelsfeest? In dat geval bespreken wij graag de mogelijkheden voor het feest. Gaat uw voorkeur uit naar een actieve dagindeling, begint u het feest liever rond etenstijd met een luxe diner of gaan er na het welkomstdrankje de hele avond borrelhapjes rond? Wat uw wensen ook zijn: wij bieden altijd een feest op maat. Wanneer viert u uw personeelsfeest in Hilvarenbeek, dichtbij Tilburg en Breda?

’s Avonds feesten in onze feestzaal

Of u nu een volledig verzorgde dag in de avond door wilt zetten of uw personeelsfeest alleen in de avond wilt organiseren, in beide gevallen biedt onze feestzaal dé uitkomst. Indien gewenst kleden we de zaal in een speciaal thema aan en verzorgen we gedurende de avond de catering. Of u nu voor een kleine of een grote groep een personeelsfeest wilt organiseren, u en uw personeel zullen een onvergetelijke avond beleven met Bourgondische gerechten.

Kies voor een passend arrangement

Wat voor personeelsfeest u ook gaat organiseren, u kiest bij onze tiendhove nabij Tilburg en Breda uit verschillende arrangementen. Zo is het mogelijk om teambuilding activiteiten aan het feest toe te voegen. Wat de arrangementen precies inhouden, lichten wij u graag telefonisch toe. U bereikt ons door te bellen naar 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl