Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Teambuilding Breda

Teambuilding activiteiten in de regio Breda

Een teambuilding activiteit in de omgeving van Breda doet u natuurlijk bij De Nieuwe Hoef. Verken de bosrijke omgeving waar onze monumentale tiendhoeve gelegen is, of trek erop uit naar Hilvarenbeek en de nabijgelegen dorpen. Heeft u uw teambuilding activiteit afgerond? Dan neemt u plaats op ons terras, bij de houtkachel of u zet uw feest voort in onze feestzaal.

Teambuilding op een van de meest unieke locaties in de regio Breda

De monumentale tiendhoeve straalt een en al sfeer uit. Het pand is gebouwd in 1641 en is een geweldige uitvalsbasis voor uw teambuilding activiteit. U bevindt uzelf in een bosrijke omgeving die uitstekend te bereiken is vanuit Breda, Tilburg en Den Bosch. Wat de mogelijkheden op het gebied van teambuilding activiteiten zijn, bespreken we graag telefonisch met u.

Combineer de activiteit met catering

Of u nu kiest voor een wandeltocht of voor een actievere activiteit, beiden maken hongerig. Kies daarom voor onze cateringservice. Gaat uw voorkeur uit naar een luxe borrel met hapjes, een uitgebreide lunch of een diner? Of zet u het feest verder voort in onze feestzaal en wilt u genieten van een bittergarnituur? Wat uw wensen ook zijn, uw teambuilding dag nabij Breda voldoet volledig, al dan niet boven uw verwachtingen.

Geef uw wensen telefonisch door

Wellicht heeft u al een idee over de invulling van uw teambuilding dag nabij Breda. Of u laat uzelf op het gebied van eten en een avondprogramma graag door ons adviseren. In beide gevallen staan we u telefonisch te woord via 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl