Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Trouwlocatie Hilvarenbeek

Een schitterende trouwlocatie in Hilvarenbeek

De Nieuwe Hoef is een populaire trouwlocatie in Hilvarenbeek, nabij Goirle. Midden in het bos vindt u deze traditionele tiendhoeve die al gebouwd werd in 1641. Het is een originele en monumentale hoeve die ligt op het landgoed Gorp aan de Ley. Als u uw trouwfeest bij ons viert, zal onze hoeve gesloten zijn voor andere bezoekers. De hoeve is dan exclusief open voor u en uw gezelschap, zodat u ongestoord van de mooiste dag van uw leven geniet.

De Nieuwe Hoef is een prachtige trouwlocatie in omgeving Goirle en Hilvarenbeek

Kom trouwen op de mooiste trouwlocatie van Hilvarenbeek, in de regio Goirle en kies voor een bruiloft bij De Nieuwe Hoef. Dan ontzorgen we u volledig en verzorgen we onder andere:

Wij zorgen voor een onvergetelijk trouwfeest in Brabant dat aan al uw wensen voldoet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een goed verzorgd diner, maar ook voor een dynamisch dansfeest met lopend buffet. Alles is mogelijk en wij bespreken dat graag met u. Onze trouwlocatie in de omgeving van Goirle en Hilvarenbeek biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd trouwfeest in Brabant. Daarbij zorgen wij dat het thema van uw bruiloft overal terug te zien is, zowel in de inrichting van onze hoeve als in de catering.

Een sfeervolle trouwlocatie voor een onvergetelijk trouwfeest in Brabant

Als u benieuwd bent of onze trouwlocatie nabij Goirle en Hilvarenbeek aan al uw wensen voldoet, kunt u enkele foto’s bekijken. U kunt natuurlijk ook een keer langskomen voordat u uw trouwfeest op deze prachtige locatie in Brabant houdt om een indruk te krijgen van de sfeer en alle mogelijkheden te bespreken. Maak daarvoor een afspraak door te bellen naar 013 534 56 75. Tijdens deze afspraak kunnen wij ook al voor u een prijsopgave maken en een draaiboek en arrangement samenstellen.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl