Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Trouwlocatie Hilvarenbeek

De Nieuwe Hoef is een populaire trouwlocatie in omgeving Goirle en Hilvarenbeek. Midden in het bos, in Hilvarenbeek, vindt u een traditionele tiendhoeve die al gebouwd werd in 1641. Het is een originele en monumentale hoeve die ligt op het landgoed Gorp aan de Ley. Als u uw trouwfeest bij ons viert, zal onze hoeve gesloten zijn voor andere bezoekers. De hoeve is dan exclusief open voor u en uw gezelschap.

De Nieuwe Hoef: prachtige trouwlocatie in omgeving Goirle en Hilvarenbeek

Wij verzorgen voor u graag uw gehele trouwfeest, zoals:

  • De ontvangst;
  • De receptie;
  • Het diner;
  • De feestavond.

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Wij zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtig verzorgd diner, maar ook voor een dynamisch dansfeest met lopend buffet. Alles is mogelijk en wij bespreken dat graag met u. Onze trouwlocatie in omgeving Goirle en Hilvarenbeek biedt u alles wat een trouwlocatie nodig heeft.

Een sfeervolle trouwlocatie

Als u benieuwd bent of onze trouwlocatie nabij Goirle en Hilvarenbeek aan al uw wensen voldoet, kunt u enkele foto’s bekijken. U kunt natuurlijk ook een keertje langskomen. Maak daarvoor een afspraak door te bellen naar 013 534 56 75. Tijdens deze afspraak kunnen wij ook al voor u een prijsopgave maken en een draaiboek en arrangement samenstellen.

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl