Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Unieke locatie Den Bosch

Bent u op zoek naar een unieke locatie in omgeving Den Bosch om een feest te organiseren? Overweeg dan De Nieuwe Hoef. Dit is ongetwijfeld een van de best bewaarde geheimen van Brabant. Het is een originele en monumentale tiendhoeve die is gebouwd in 1641. U zult zien dat alle authentieke details nog altijd aanwezig zijn. Daarnaast is de hoeve gelegen in een prachtig natuurgebied op het landgoed Gorp aan de Ley te Hilvarenbeek, nabij Den Bosch. Uw gasten zullen versteld staan van deze mooie en unieke locatie.

Unieke locatie nabij Den Bosch voor een onvergetelijk feest

Wij openen graag onze deuren voor u en uw gasten. In totaal zijn er drie gedeeltes, de waag, de stal en d’n herd die ingericht kunnen worden naar uw wens. Wij houden bij de inrichting rekening met de aard van uw feest en de grootte van uw gezelschap. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Een familiefeest;
  • Een trouwfeest;
  • Een bedrijfsborrel.

Voor ieder type feest kunnen wij de organisatie op ons nemen. Zo verzorgen wij de inrichting en de catering. De unieke locatie nabij Den Bosch maakt het plaatje compleet.

Een hapje en drankje na een wandeling of fietstocht

Het landgoed Gorp aan de Ley is erg populair onder wandelaars en fietsers. Deze trekken er vaak op uit in het weekend. Daarom is onze unieke locatie in omgeving Den Bosch geopend op zaterdag en zondag voor wandelaars en fietsers. Neem vooraf altijd contact met ons op via 013 534 56 75 om te zien hoe de beschikbaarheid is. In de meeste gevallen kunt u bij ons terecht voor een kop koffie en gebak, een lunch of een borrel. Hopelijk tot snel!

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl