Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Unieke zaal Tilburg

Huur een unieke zaal in de buurt van Tilburg

Wilt u graag een feest organiseren in een unieke zaal in de omgeving van Tilburg? Kies dan voor De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek. Onze hoeve beschikt over een aantal prachtige en authentieke ruimtes die uitermate geschikt zijn voor zowel grote als kleine feesten. Daarnaast is de omgeving schitterend. De hoeve is gelegen op het landgoed Gorp aan de Ley en wordt omgeven door prachtige natuur.

Een unieke zaal in de omgeving van Tilburg voor een onvergetelijk feest

U kunt natuurlijk kiezen voor een standaard zaaltje voor uw feest. Als u echter kiest voor De Nieuwe Hoef, zullen uw gasten versteld staan. Deze monumentale hoeve biedt alles wat u zoekt in een feestlocatie. De inrichting is authentiek en sfeervol en de omgeving is magisch door de prachtige natuur. In onze unieke zaal nabij Tilburg kunt u bovendien rekenen op een persoonlijke en betrokken service. Als u twijfels heeft over de invulling van uw feest, geven wij u graag advies. Ook helpen we bij de organisatie, bijvoorbeeld door het samenstellen van een draaiboek of het organiseren van teambuilding activiteiten. De catering kunt u ook aan ons overlaten. Onze koks zullen voor u en uw gasten een heerlijk buffet of diner bereiden.

Verschillende soorten feesten

U bent bij ons voor vele soorten feesten welkom. Zo hebben er bij ons al veel trouwfeesten plaats gevonden in onze unieke zaal in de omgeving van Tilburg. Daarnaast openen wij onze deuren ook graag voor een familiefeest of een bedrijfsborrel. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op via 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Vrijdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zaterdag: geopend 10.00 tot 18.00
  • Zondag: geopend 10.00 tot 18.00

Alle wettelijke feestdagen geopend van 10.00 tot 18.00!

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl