Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Vergaderen Hilvarenbeek

Wilt u graag vergaderen in Hilvarenbeek? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor uw eigen kantoor of een saaie en troosteloze vergaderruimte. U kunt echter ook kiezen voor een unieke en sfeervolle locatie waar u zeker inspiratie opdoet. Kies dan voor De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek. Onze hoeve is gelegen op het landgoed Gorp de Ley en is wellicht zelfs een van de best bewaarde geheimen van Brabant.

Vergaderen op een unieke locatie in Hilvarenbeek

U komt zeker tot nieuwe inzichten op onze schitterende locatie in een mooie en natuurlijke omgeving.  Van 20 tot 60 personen kunt u bij ons terecht. Wij bieden alles wat een goede vergaderruimte moet hebben. Tijdens het vergaderen kunt u bij ons genieten van een lekkere lunch of een drankje. Ook kunt u nog even naar buiten en een wandeling maken door het prachtige natuurgebied. En na afloop verzorgen wij graag uw diner of barbeque.

Onze vergaderruimte in  naast vergaderen ook geschikt voor bijvoorbeeld uw bedrijfspresentatie.

Feestlocatie

U kunt bij ons in Hilvarenbeek altijd komen vergaderen, maar wij stellen onze deuren ook graag open voor enthousiaste feestgangers. Vier bijvoorbeeld uw trouwfeestbedrijfsborrel of familiefeest bij ons. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt. Wij zijn bereikbaar via 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl