Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Vergaderlocatie Breda

Een unieke vergaderlocatie nabij Breda: dat is wat u van De Nieuwe Hoef kunt verwachten. U vergadert in een prachtige, monumentale tiendhoeve, maakt tussendoor een ontspannende wandeling nabij het landgoed en ook op het gebied van eten en drinken komt u niets tekort. Of het nu gaat om een uitgebreide lunch of een kopje koffie met gebak, wij bieden diverse mogelijkheden op het gebied van catering.

Kom tot nieuwe inzichten op de bosrijke vergaderlocatie dichtbij Breda

Onze vergaderlocatie biedt ruimte voor groepen van 20 tot 50 personen. U komt tot rust in een bosrijke omgeving, waar u wellicht tot nieuwe inzichten komt of uw nieuwe plannen uitstekend kunt presenteren. Combineer een lange vergadersessie met een ontspannende wandeling door het bos of een teambuildingactiviteit in de omgeving van onze tiendhoeve.

Combineer vergaderen met een bijpassende lunch of borrel

Wilt u dat uw vergadering tot in de puntjes geregeld is? Dan laten we u graag kennismaken met onze cateringservice. Kies bijvoorbeeld voor een Brabantse koffietafel, een uitgebreid brunchbuffet of stel uw lunch met ons samen. Want vergaderen en een wandeling nabij onze vergaderlocatie in Hilvarenbeek, niet ver van Breda, maakt immers hongerig.

Reserveer uw vergaderzaal telefonisch

Voor één dag de drukte van Breda ontvluchten op onze vergaderlocatie in het groen? Dat kan! Ben verzekerd van een vergaderzaal door deze te reserveren via 013 534 56 75. Via dit nummer bespreken we ook graag uw wensen op het gebied van catering. Vergadert u binnenkort nabij het prachtige landgoed Gorp de Ley?

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl