Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Home » Vergaderlocatie Hilvarenbeek

Een sfeervolle vergaderlocatie in Hilvarenbeek

Zoekt u een vergaderlocatie waar u rustig zakelijk kunt vergaderen in Hilvarenbeek? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor uw eigen kantoor of een saaie en troosteloze vergaderruimte. U kunt echter ook kiezen voor een unieke en sfeervolle vergaderlocatie in de buurt van Tilburg en Breda waar u zeker inspiratie opdoet. Kies er bijvoorbeeld voor om te vergaderen in De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek. Onze hoeve is gelegen op het landgoed Gorp aan de Ley en is wellicht zelfs een van de best bewaarde geheimen van Brabant.

Vergaderen op een unieke vergaderlocatie in Hilvarenbeek

U komt zeker tot nieuwe inzichten op onze schitterende locatie in een mooie en natuurlijke omgeving. Wij hebben een exclusieve vergaderruimte in de buurt van Tilburg waar u met maximaal 25 personen ontspannen zakelijk kunt vergaderen. De ruimte heeft alles wat een goede vergaderruimte moet hebben. Na het vergaderen kunt u bij ons genieten van een lekkere lunch of een drankje. Ook kunt u nog even naar buiten en een wandeling maken door het prachtige natuurgebied. Onze vergaderlocatie in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Breda, is naast vergaderen ook geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie.

Combineer vergaderen met een bijpassende lunch of borrel

Wilt u dat uw vergadering op onze unieke vergaderlocatie in de omgeving van Breda en Tilburg tot in de puntjes geregeld is? Ook laten we u graag kennismaken met onze cateringservice. Kies bijvoorbeeld voor een Brabantse koffietafel, een uitgebreid brunchbuffet of stel uw lunch met ons samen. Want zakelijk vergaderen en wandelen nabij onze vergaderruimte in Hilvarenbeek, niet ver van Tilburg, maakt immers hongerig.

Huur een vergaderruimte voordat u zakelijk komt vergaderen nabij Tilburg

Om verzekerd te zijn van een vergaderruimte in onze tiendhoeve, adviseren wij u om deze op voorhand te reserveren. Wilt u enkel een zaal reserveren of gaat uw voorkeur uit naar afwisseling met een teambuilding activiteit? Geef uw wensen door en wij bieden u een oplossing op maat. Ook horen wij uiteraard graag met hoeveel personen u komt vergaderen.

Eén plaats voor al uw bedrijfsevenementen

Of u nu op een doordeweekse dag of in het weekend zakelijk wenst te vergaderen; onze vergaderruimte nabij Tilburg is iedere dag op afspraak voor u beschikbaar. Reserveer de zaal en eventuele catering door te bellen naar 013 534 56 75. Daarnaast zien wij u en uw collega’s graag vaker terug. Wij bieden dan ook niet alleen een vergaderlocatie in de omgeving van Tilburg en Breda, maar ook een sfeervolle feestzaal waar een bedrijfsfeest kan plaatsvinden. Kom hier bijvoorbeeld langs voor een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of een spontane bedrijfsborrel met uw collega’s.

openingstijden

Voor passanten (behoudens uitzonderingen):

  • Zaterdag 15 januari: geopend voor To Go
  • Zondag 16 januari: geopend voor To Go

 

 Voor groepen:

Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl