Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Vergaderruimte Tilburg

De Nieuwe Hoef biedt u een unieke vergaderruimte in omgeving Tilburg. Wij zijn gevestigd in een originele en monumentale tiendhoeve uit 1641. Deze is gelegen op het prachtige landgoed Gorp aan de Ley te Hilvarenbeek. Hier vindt u mooie natuur en kunt u heerlijk wandelen en fietsen. In De Nieuwe Hoef kunt u niet alleen terecht voor een vergadering, maar ook voor een feest.

Exclusieve vergaderruimte nabij Tilburg

Vergaderen in een bijzondere omgeving kan leiden tot nieuwe inzichten die u anders niet had gekregen. Daarom raden wij u zeker aan om eens een keer een vergadering te organiseren op een unieke locatie, bijvoorbeeld bij De Nieuwe Hoef. Onze vergaderruimte nabij Tilburg biedt ruimte voor groepen tot 25 personen. U kunt zo lang vergaderen als u wilt. De vergadering kan worden afgesloten met een lekkere lunch. U kunt natuurlijk ook nog even het mooie natuurgebied verkennen na afloop.

Bedrijfsfeest

Wij zijn u en uw collega’s graag vaker terug. Wij bieden dan ook niet alleen een vergaderruimte in omgeving Tilburg, maar ook een sfeervolle feestzaal waar een bedrijfsfeest kan plaatsvinden. Kom hierlangs voor een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of een spontane bedrijfsborrel met uw collega’s. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 013 534 56 75.

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl