Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Zaalverhuur Tilburg

Voor welk evenement bent u op zoek naar zaalverhuur in de omgeving van Tilburg? En voor hoeveel personen? Geef het door aan het personeel van De Nieuwe Hoef en ontvang een arrangement op maat. Met onze ruimschootse ervaring op het gebied van het organiseren van feesten is er ook een gepast arrangement dat volledig aan uw wensen voldoet.

Zaalverhuur voor grote en kleine groepen, dichtbij Tilburg

Onze monumentale tiendhoeve vindt u in Hilvarenbeek en is uitstekend bereikbaar vanuit Tilburg. Vindt uw evenement of gelegenheid overdag plaats? In dat geval leent onze omgeving zich goed voor teambuilding activiteiten, fiets- en wandeltochten. Neem plaats op ons royale terras of geniet van een uitgebreid diner of buffet in de zaalverhuur nabij Tilburg.

Vijf gelegenheden waarvoor u een zaal kunt huren, niet ver van Tilburg

Natuurlijk kunt u onze zaal nabij Tilburg voor tal van gelegenheden huren. Wij hebben onder meer de volgende gelegenheden georganiseerd:

  • Bijeenkomsten
  • Cursussen
  • Diners
  • Vergaderingen
  • Workshops

Geniet van overheerlijke catering tijdens uw evenement

Een evenement is pas écht geslaagd als aan alles is gedacht. Daarom verzorgen wij graag catering van hoogstaande kwaliteit als u een zaal bij ons gaat huren nabij Tilburg. Of het nu gaat om een uitgebreid diner of borrelhapjes gedurende de middag of avond, ons ervaren personeel licht de mogelijkheden graag verder voor u toe.

Wanneer gaat u een zaal nabij Tilburg huren?

Heeft u een datum in gedachten wanneer u gebruik wilt maken van onze zaalverhuur, niet ver van Tilburg? Laat het aan ons weten door te bellen naar 013 534 56 75. Via dit nummer spreekt ons personeel graag alle mogelijkheden voor het evenement met u door.

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl