Unieke locatie

Hoogwaardige catering

Persoonlijk en betrokken

Zakelijk vergaderen Tilburg

Zakelijk vergaderen in de omgeving van Tilburg? Kies in dat geval voor een sfeervolle locatie en reserveer een zaal bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek. U vergadert in een monumentale tiendhoeve uit 1641 en naast de zaalverhuur staan wij ook graag voor u klaar op het gebied van catering. Met hoeveel personen gaat u zakelijk vergaderen in de regio van Tilburg?

Huur een zaal voordat u zakelijk komt vergaderen nabij Tilburg

Om verzekerd te zijn van een vergaderruimte in onze tiendhoeve, adviseren wij u om deze op voorhand te reserveren. Wilt u enkel een zaal reserveren, of gaat uw voorkeur uit naar afwisseling met een teambuilding activiteit? Geef uw wensen door en wij bieden u een oplossing op maat. Ook horen wij graag met hoeveel personen u komt vergaderen.

Combineer een vergadering met een lunch of brunchbuffet

Vergaderen maakt hongerig. Daarom bieden wij u catering van hoogstaande kwaliteit, waarmee u uw bezoek aan ons compleet maakt. Bekijk alvast onze uitgebreide menukaart online. Heeft u speciale wensen, zijn er allergieën in de groep of heeft u overige vragen over de kaart? Ons ervaren personeel stelt in dat geval graag een menu op maat met u samen.

Zeven dagen per week voor u geopend

Of u nu op een doordeweekse dag of in het weekend wenst te vergaderen: onze zaal is iedere dag op afspraak voor u beschikbaar. Reserveer de zaal en eventuele catering door te bellen naar 013 534 56 75. Wanneer komt u zakelijk vergaderen nabij Tilburg?

Openingstijden

Voor passanten:
Zaterdag: 11:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Voor groepen:
Elke dag op afspraak geopend.

Uitzonderingen zijn mogelijk.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie?

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

T: 013 534 56 75
E:info@nieuwehoef.nl